Om oss


Historia

Företaget grundades 1984 och var från början ett renodlat linjemåleri. Några år senare utvidgades verksamheten till att även innefatta sprutmålning och i samband med detta fick företaget sitt nuvarande namn.

Kombinationen av linjemålning och sprutmålning var lyckosam och företaget etablerade sig snabbt som en av de ledande aktörerna inom sitt verksamhetsområde. 

Grundidé

Företagets grundidé är densamma nu som för trettio år sedan.  Vi vill erbjuda effektiva och flexibla tjänster med god kvalitet till ett bra pris.  

En stor del av våra kunder är verksamma inom branscher där det är viktigt att undvika stopp i den egna verksamheten och detta är något som vi eftersträvar att leva upp till. Med marknadens mest effektiva målningssystem och med flexibla arbetstider kan vi minimera kostsamma avstängningar. 

Idag

Vi är idag ett team på 16 medarbetare men företaget fortsätter ständigt att växa.  Huvudinriktningarna sprutmålning och linjemålning kvarstår men genom åren har vi breddat vår kompetens inom respektive område för att bli mer mångsidiga. Med ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi ligga i framkant vad gäller nyttjandet av nya produkter och maskiner.

Vi har vårt kontor och lager i Norrköping men vi utför uppdrag över hela landet.

HJ:s Industrimålning AB

Malmgatan 16, 602 23 Norrköping | 011 - 544 53 | info@hjs.se | © Copyright 2020, HJ:s Industrimålning AB